חדשות | המכון למחקרי חקיקה ולמשפט השוואתי ע"ש הרי ומיכאל סאקר

הרצאת סאקר השנתית, בנושא - דמוקרטיה כאשר העם אדיש

ההרצאה השנתית לזכרו של ג'ון סאקר

15 דצמבר, 2019

הרצאת סאקר השנתית לזכרו של ג׳ון סאקר נערכה ביום 10 בדצמבר 2019. סדרת הרצאות זו, שהחלה לפני שנתיים, מביאה לפקולטה חוקר/ת בולט/ת מהעולם להרצאה מרכזית וכן מפגשים נוספים עם חברי הסגל והדוקטורנטים. זוהי יוזמה של מכון סאקר בשיתוף עם דיקן הפקולטה. הסדרה נקראת על שמו של ג׳ון סאקר, נכדו של הרי סאקר ובנו של מיכאל סאקר, שעל שמם קרוי המכון. ג׳ון סאקר, שנפטר ב-2016, שמר על קשר הדוק עם המכון, הפקולטה והאוניברסיטה העברית בכללותה במשך שנים רבות, ובכלל זה גם עמד בראש אגודת הידידים של האוניברסיטה בבריטניה והיה חבר בוועד הפועל של האוניברסיטה. אנו מוקירים את תרומתו הרבות למכון ולאוניברסיטה.

קישור לאתר הפקולטה

קול קורא: שעות עבודה ומנוחה – אתגרי החוק בעידן הנוכחי

1 אוקטובר, 2017

המכון למחקרי חקיקה ולמשפט השוואתי ע״ש הרי ומיכאל סאקר, וכתב העת ״עבודה חברה ומשפט״, מזמינים חוקרים/ות להשתתף בפרויקט בנושא ״שעות עבודה ומנוחה – אתגרי החוק בעידן הנוכחי״.

מצורף קול קורא.

לפרטים נוספים והגשת הצעות: אנא פנו לעורכי ״עבודה חברה ומשפט״:

פרופ׳ גיא מונדלק: mundlak@post.tau.ac.il

וד״ר פאינה מילמן-סיון: fainam@law.haifa.ac.il