לרגל צאת ספרו של פרופ' ברק מדינה "דיני זכויות האדם בישראל", אירחו מרכז מינרבה ומכון סאקר רב-שיח בנושא זכויות האדם בישראל | המכון למחקרי חקיקה ולמשפט השוואתי ע"ש הרי ומיכאל סאקר

14 מרץ, 2017
ברק מדינה

לרגל צאת ספרו של פרופ' ברק מדינה "דיני זכויות האדם בישראל", אירחו מרכז מינרבה לזכויות האדם ומכון סאקר למחקרי חקיקה לרגל צאת ספרו של פרופ' ברק מדינה "דיני זכויות האדם בישראל", אירחו מרכז מינרבה לזכויות האדם ומכון סאקר למחקרי חקיקה רב-שיח ביום 6.3.2017 בנושא זכויות האדם בישראל ותפקיד המשפט בקידומם. השתתפו בדיון שופט בית המשפט העליון מני מזוז, היועץ המשפט לממשלה ד"ר אביחי מנדלבליט, נשיא בית המשפט העליון לשעבר פרופ' אהרן ברק, שרת המשפטים לשעבר ח"כ ציפי לבני, מנכ"לית האגודה לזכויות האזרח עו"ד שרון אברהם-ויס, מנכ"ל עדאלה ע"ד חסן ג'בארין, ופרופ' רות גביזון. את הדיון הנחה פרופ' מוטה קרמניצר. דברי ברכה נישאו על ידי נשיא האוניברסיטה פרופ' מנחם בן-ששון ודיקן הפקולטה למשפטים פרופ' מיכאיל קרייני. את הדיון חתם חתן הארוע, פרופ' ברק מדינה. ותפקיד המשפט בקידומם. השתתפו בדיון שופט בית המשפט העליון מני מזוז, היועץ המשפט לממשלה ד"ר אביחי מנדלבליט, נשיא בית המשפט העליון לשעבר פרופ' אהרן ברק, שרת המשפטים לשעבר ח"כ ציפי לבני, מנכ"לית האגודה לזכויות האזרח עו"ד שרון אברהם-ויס, מנכ"ל עדאלה ע"ד חסן ג'בארין, ופרופ' רות גביזון. את הדיון הנחה פרופ' מוטה קרמניצר. דברי ברכה נישאו על ידי נשיא האוניברסיטה פרופ' מנחם בן-ששון ודיקן הפקולטה למשפטים פרופ' מיכאיל קרייני. את הדיון חתם חתן הארוע, פרופ' ברק מדינה.

לחצו לתמונות הארוע